PLAYGROUND

KAPOW is een open huis en een kweekvijver van talent en bruisende ideeën. Onze uitvalsbasis in Nieuwland is niet alleen een vertrekpunt, het is ook een bestemming. Het is het centrum van onze werking, daar waar alles en iedereen samenkomt. Iedereen is meer dan welkom bij ons!

 

We zijn vast open op vrijdag van 12u 's middags tot 22u 's avonds. En op zaterdag van 14u tot 18u. 

Naast een shop, bar en surfclub (inclusief surframp) hebben we ook een muziekstudio, een awesome skate ramp (!) en een grote casco ruimte die ingevuld kan worden naargelang de noden van de artiest.

Tegelijk gaan we ook buitenshuis te werk. We lezen wat leeft in onze buurt en stad, en spelen daar verder op in. Als we een positieve golf zien ontstaan, dan willen we daar graag op verder surfen!

PLEK beeld-07.jpg
kwame & matt_Tekengebied 1.jpg

MISTAH MATT

Matthias aka Mistah Matt beschrijft zichzelf als een artistieke smooth operator. Hij is eerst begonnen met het organiseren van events in zijn lokale hometown Oostduinkerke, en later in Kinshasa (DRC), Trujillo (Peru) en Cebu (Filipijnen), om er maar enkele op te noemen. Sinds 2014 runt hij ' the organic playground' in het centrum van Gent.

  • Instagram - grijze cirkel

KWAME MÜLZz

Kwame is een Gentse hiphopartiest met Ghanese roots die zich inzet voor het ontwikkelen van muzikaal talent bij jongeren van diverse achtergrond. Voordien was hij jeugdwerker bij vzw Jong. Nu geeft hij regelmatig workshops voor Graffiti vzw en is hij een vaste waarde bij KAPOW.

 

Kwame is voortdurend bezig met het opnemen van de stem van jongeren voornamelijk uit de Rabotwijk, de Brugse Poort en de Machariuswijk (in samenwerking met LARF!). Hij biedt deze jongeren persoonlijke coaching en podiumkansen aan.

  • Instagram