PLAYGROUND

KAPOW is een open huis en een kweekvijver van talent en bruisende ideeën. Onze uitvalsbasis in Nieuwland is niet alleen een vertrekpunt, het is ook een bestemming. Het is het centrum van onze werking, daar waar alles en iedereen samenkomt. Iedereen is meer dan welkom bij ons!

Daarnaast bevindt Surfbaar zich ook op deze locatie. Een DIY stad surfclub, waar je lid kan worden of golfsurf materiaal kan huren om naar de Noordzee te gaan. Tijdens evenementen kan je ook gezellig iets komen drinken. We nemen je graag #meeinzee

Tegelijk gaan we ook buitenshuis te werk. We lezen wat leeft in onze buurt en stad, en spelen daar verder op in. Als we een positieve golf zien ontstaan, dan willen we daar graag op verder surfen!

PLEK beeld-07.jpg
kwame & matt_Tekengebied 1.jpg

MISTAH MATT

Matthias Hoogewys aka Mistah Matt beschrijft zichzelf als een 'smooth operator'. Hij rolde binnen in de kunstwereld op een skateboard, en is sindsdien nooit meer weggegaan. Hij is eerst begonnen met het organiseren van evenementen in zijn lokale hometown 'Oostduinkerke', en later in Kinshasa (Congo), Trojillo (Peru) en Cebu (Filipijnen), om er maar een paar op te noemen.

 

Daarna heeft hij Kapow opgericht met als doel om lokaal talent dichter bij elkaar te brengen. Gefascineerd door de wisselwerking tussen kunst en movement, creëert Matthias positive waves voor makers van verschillende origines.

  • Instagram - grijze cirkel

KWAME MÜLZz

Kwame is een 35-jarige Gentse hiphopartiest met Ghanese roots die zich inzet voor het ontwikkelen van muzikaal talent bij jongeren van diverse achtergrond. Voordien was hij jeugdwerker bij vzw Jong. Nu geeft hij als vrijwilliger regelmatig workshops voor Graffiti vzw en is hij een vaste waarde bij Kapow.

 

Kwame is voortdurend bezig met het opnemen van de stem van jongeren voornamelijk uit de Rabotwijk, de Brugse Poort en de Machariuswijk (in samenwerking met LARF!). Hij biedt deze jongeren persoonlijke coaching en podiumkansen aan. Dat doet hij uit pure liefde voor muziek en jeugdwerk.

  • Instagram

ONZE MISSIE VOOR 2021

• Vanaf nu zijn we 1 dag per week vast open, op zaterdag van 14u - 22u.


• Op zaterdag geven we ook wekelijks een uurtje gratis Start 2 Skate in onze buurt.


• We gaan verder met #beastig en het coachen van muziektalenten.


• Ook dit jaar organiseren we expo’s en werken we samen met enkele artistieke residenties.
 

Voornamelijk met oog op youngsters [ 14 - 30j ].
Interesse of meer weten? Neem contact op to get involved ❤️

Naamloos-1_Tekengebied 1.jpg