top of page

PLAYGROUND

KAPOW is een open huis en een kweekvijver van talent en bruisende ideeën. Onze uitvalsbasis in Nieuwland is niet alleen een vertrekpunt, het is ook een bestemming. Het is het centrum van onze werking, daar waar alles en iedereen samenkomt. Welkom!

 

We zijn vast open op donderdag van 17u tot 22u, op vrijdag van 12u tot 22u, en op zaterdag van 14u tot 19u. 

Naast een shop, bar en surfclub (inclusief surf ramp) hebben we ook onze eigen office boven, een muziekstudio, een mellow skate ramp,  en een grote casco ruimte die ingevuld kan worden naargelang de noden van de artiest.

Tegelijk gaan we ook buitenshuis te werk. We lezen wat leeft in onze buurt en stad, en spelen daar verder op in. Als we een positieve golf zien ontstaan, dan willen we daar graag op verder surfen!

We promoten welzijn, gelijkheid en creatieve expressie door middel van onze projecten.

PLEK beeld-07.jpg
f310ef_59a9290fcba54241b23c9f8d7f896b1a_mv2.webp

MISTAH MATT

Matthias aka Mistah Matt is het meesterbrein achter Kapow en beschrijft zichzelf als een artistieke smooth operator. Hij is eerst begonnen met het organiseren van events in zijn lokale hometown Oostduinkerke, en later in Kinshasa (DRC), Trujillo (Peru) en Cebu (Filipijnen), om er maar enkele op te noemen. Sinds 2014 runt hij ' the organic playground' in het centrum van Gent.

Wil je meer over Mistah Matt weten?

Check dan zeker zijn site!

  • Instagram - grijze cirkel
bottom of page