top of page

#Beastig

Met #beastig gingen we deze zomer in Gent op zoek naar muzikaal talent. We namen ze op en maakten een videoclip. Deze winter gaan we verder en laten we ze optreden met een liveband voor een publiek van programmatoren. De rest wordt geschiedenis. Shout out to Graffiti vzw!

Livestreams

Tien jaar KAPOW en net dan breekt corona uit. Dus besloten we 10 muzikanten die KAPOW mee vorm gaven doorheen de jaren te laten optreden via livestream. Telkens 10 minuutjes, om 10u s morgens. Vibes all over, tot in je huiskamer.

Surfbaar

Een surfclub starten in hartje Gent waar geen Noordzee ligt? Ride on!

 

We nemen je #meeinzee via het verhuur van golfsurf materiaal, of via lidmaatschap. En niet enkel youngsters uit onze buurt zijn chaud, tot in Antwerpen en Brussel vinden surfers ondertussen de weg naar ons. Oh ja, de opening was wild!

Chrysalis

‘Een anatomische configuratie met latex op een levend model als performance’. Klinkt inderdaad niet zo alledaags, en zo was het ook niet.

 

Een samenwerking met Leeroy New en Ea Torrado uit de Filipijnen en Suntapes uit Gent. Meer van dat!

Kapow in Kinshasa

Een skate clan oprichten, muziek maken en muren schilderen? Sounds like KAPOW! Een grote eer om dat te mogen doen op de allereerste biënnale van Kinshasa in Democratische Republiek Congo.

Amazumi

EP Release

Een donkere elektronische hiphop trip? Yes please! En waar liever dan in onze organische speeltuin? Amazumi stelde niet teleur tijdens haar EP release, love all over.

Pizzeria Da Canemorto

We hebben ondertussen redelijk wat geflipte art shows onderdak geboden bij ons. Maar er een geschifte pizzeria van maken onder leiding van Canemorto is een ander verhaal! Genieten.

Sorry Not Sorry

De eerste editie van het straatkunstenfestival Sorry Not Sorry geeft ons nog altijd kippenvel. Drie dagen lang verbonden we met alles en iedereen op onze playground. Met als special guest Soika Vomiter uit de Filipijnen. Fire.

Exodus Morocco

Onze eerste trip overzees met Gentse artiesten was er eentje om in te kaderen. Een maand lang gingen we op zoek naar een interessante dialoog in Marokko. Leve spontaniteit.

Kapow Festival

De geboorte van KAPOW waar skateboarden, kunst, muziek en vooral veel goede vibes tot leven kwamen. Het begin van een geflipt decennium.

bottom of page