KAPOW = ART

Wat zouden we zijn zonder kunst? KAPOW biedt een open platform voor zowel vers talent als gevestigde kunstenaars om te doen waar ze zin in hebben. Door het ontdekken, begeleiden & samenbrengen van artiesten geven we deze creatievelingen een duwtje in de rug, of gewoon een plek om ideëen uit te wisselen en waar te maken.

 

We leggen connecties, organiseren expo’s & workshops, en gaan op zoek naar grijze muren die we met een heleboel kleur kunnen opfleuren. Ben je creatief bezig of wil je gewoon iets cools realiseren? Dan ben je bij KAPOW aan het juiste adres!

ART beeld.jpg

CREATIVE RESIDENCY

Doorheen het jaar komen er ook lokale of internationale artiesten op residentie bij KAPOW. Gedurende enkele weken gebruiken ze onze site als hun playground en als een oase van inspiratie. Zo ontstaat er een unieke wisselwerking tussen KAPOW en de artiest! Deze residentie-periode is ook altijd gekoppeld aan een expo, met exclusief werk van de artiest (en een "buy-or-burn" op de laatste dag - zo zegt de traditie). Benieuwd wie onze volgende resident wordt? Neem een kijkje op onze news-page!