top of page

KAPOW = ART

KAPOW biedt een open platform voor zowel vers talent als gevestigde kunstenaars. Door het ontdekken, begeleiden en samenbrengen van artiesten geven we deze creatievelingen een duwtje in de rug, of gewoon een plek om ideeën uit te wisselen en waar te maken.
 
Het allerliefst organiseren we shows met een link naar de publieke ruimte. Toppers die al de revue passeerden: Sam Scarpulla, Mr. Mong, Gijs Vanhee, Nina Vandeweghe, Nina Van Denbempt, Samortal, Kiuw, Keep Punching Joe, Skeerleef, Arrf the wolf, Lobster Robin en uit het buitenland Canemorto ( IT ), Soika Vomiter, Leeroy New, Ea Torrado ( PH ), Carbonel ( BR ), Gleo, Sako Asko, Cigarra Entinta ( CO ).

We kunnen deze toppers ook buitenshuis inschakelen voor commissions. 

IMG-20230808-WA0006.jpg

ART SHOW

Doorheen het jaar komen er ook lokale of internationale artiesten een show doen bij KAPOW. Gedurende enkele weken gebruiken ze onze site als hun playground en als een oase van inspiratie. Zo ontstaat er een unieke wisselwerking tussen KAPOW en de artiest! Na de expo eindigen we het liefst met  een "buy-or-burn" auction op de laatste dag - zo zegt de traditie. Heel veel kunstenaars laten hun werk veilen, en als het niet geboden wordt beland het in het vuur. Benieuwd wanneer de volgende show is? Neem een kijkje op onze news-page of subscribe op onze nieuwsbrief!

bottom of page